NFL: megkéselték a 49ers fiatal sztárját, nincs életveszélyben

Vágólapra másolva!
2012.07.01. 16:40
null
A Nemzeti Sport Online szakmai <br />együttműködő partnere a<a href="http://bowl.hu/"><strong> Bowl.hu</strong></a>
Címkék
Megkéselték a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő San Francisco 49ers másodéves játékosát, Aldon Smitht, de az állapota szerencsére nem súlyos, így már haza is engedték a kórházból.
A 2011-es NFL-játékosbörze (draft) 1. körének 7. helyén elkelő irányítósiettető (pass rusher) szélső linebacker az újonc szezonjában nagyszerűen teljesített, összesen 14 sacket ért el (az ellenfél irányítójának földre vitele). Smitht január 28-án Floridában ittas vezetés miatt kapcsolták le a rend őrei, most pedig egy házibuliban a hírek szerint két verekedőt próbált meg szétválasztani, amikor megszúrták – állítólag két ott tartózkodót meg is lőttek.

Kellemesebb vizekre evezve, a Detroit Lions hosszú távú szerződést kötött vezetőedzőjével, Jim Schwartzcal. A történelmi, 0–16-os 2008-as bajnokságot követően 2009-ben kinevezett főedző az első idényében 2 győzelem mellett 14 vereséget ért el a csapatával, csoportnegyedikként végezve, majd 2010-ben már 6–10-re javult ez a mutató, amely a kvartett harmadik helyére volt elég, míg tavaly 10–6-tal zárva a címvédő Green Bay Packers mögött kiharcolta a rájátszást – 1999 után először.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik