NFL: már több mint ezer Hernandez-mezt cseréltek be

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.07. 16:48
Mint arról már beszámoltunk,  a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots felajánlotta szurkolóinak, hogy ingyen átcserélik másikra a gyilkossággal vádolt Aaron Hernandez hivatalos szurkolói mezeit.

A hírek szerint 90 perccel a nyitás után már több mint 500-an éltek a lehetőséggel, sőt helyi idő szerint délután 5 órakor már közel 1200-nál járt azok száma, akik becserélték a mezüket. Hogy mi lesz a sorsa a visszavitt Hernandez-mezeknek? A Patriots megsemmisíti őket, persze környezetbarát módon.

Az együttessel kapcsolatos további hír még, hogy megváltozik a célterület felfestése a pályán.

Ami az elmúlt hét eseményeit illeti

A San Diego Chargers fiatal futója, Ryan Mathews verekedésbe keveredett egy bárban, de a hírek szerint nem tartóztatták le végül.

A New York Giants elkapója, Victor Cruz még az edzőtábor megkezdése előtt megkaphatja új, hosszú távú szerződését. A 26 éves játékos 2011-ben robbant be a csapatnál – egy évvel korábban 3 meccsen jutott csak szóhoz –, első teljes szezonjában 1539 yarddal és 9 touchdownnal zárt (nem mellesleg bajnoki címhez segítve együttesét), majd a 2012-es bajnokságban 1092 yardot és 10 TD-t tett a közösbe.

A Nemzeti Sport Online szakmai 
együttműködő partnere a Bowl.hu
A Nemzeti Sport Online szakmai együttműködő partnere a Bowl.hu

Cruz korlátozott szabadügynök státuszban van a csapatnál, amely 1. körös tendert rakott rá – ennek értelmében egy 1. körös választási jogért elvihette volna bármelyik csapat, amely olyan fizetést kínál Cruznak, amit a Giants nem kíván tartani.

Ezzel végül egyik csapat sem élt, így az elkapó maradt a csapatnál, ahol a tender értelmében 2.88 millió dollárt keres majd a 2013-as szezonban, hacsak addig nem születik meg a két fél között a hosszú távú egyezség – ennek hiányában jövőre korlátlan szabadügynök lehet a játékos, és ha nem tud megegyezni a csapattal, bárki ingyen viheti.

A holt szezon történéseiről ide kattintva olvashat, s megtekintheti az edzőváltások és a fontosabb szabadügynökök listáját is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik