NFL: két vereség után újra nyert a San Francisco

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.27. 07:12
null
Anquan Boldin bravúros TD-t szerzett, ezzel beindította a 49ers szekerét (Fotó: Reuters)
Két vereség után ismét nyerni tudott a San Francisco 49ers az NFL-ben. A 4. forduló nyitó mérkőzésén nehezen lendült játékba a februári Super Bowl vesztese St. Louisban, de végül öt touchdownt is szerzett, és 35–11-re győzött.

A legutóbbi két fordulóban a Seattle-től, illetve az Indianapolistól sima vereséget szenvedett San Francisco nehezen lendült játékba a Rams otthonában, a második negyed közepén még a hazaiak vezettek egy mezőnygóllal. Aztán Colin Kaepernick elkapta a fonalat, előbb egy 33, majd egy 29 yardos passzt adott Anquan Boldinnak – utóbbival a célterületre ugrott a Super Bowl-győztes elkapó, és utána vissza sem nézett a 49ers.

Az Indianapolis elleni meccset sérülés miatt kihagyó Vernon Davis is elkapott egy TD-passzt, miközben Frank Gore, Anthony Dixon és Kendall Hunter is jegyzett futott touchdownt. A Steven Jackson távozása után a futó játékról teljesen lemondó St. Louisnál a passzjáték sem működött valami jól (pedig a vendégek védelméből Aldon Smith és Patrick Willis is hiányzott), az újonc Tavon Austin például nyolc, neki célzott passzból csak kettőt kapott el, összesen hat yardért.

Jim Harbaugh játékosai a magabiztos győzelem és az önbizalmukat növelő játékok után derűlátóan készülhetnek Houston ellen, ahol sokkal nehezebb feladat vár rájuk.

NFL, 4. JÁTÉKHÉT
St. Louis Rams–San Francisco 49ers 11–35
(3–0, 0–14, 0–7, 8–14)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik