NFL: kapósak a korábbi Falcons-játékosok; újabb visszavonuló

NSO/BOWL.HU NSO/BOWL.HUNSO/BOWL.HU NSO/BOWL.HU
Vágólapra másolva!
2013.05.07. 17:36
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Miami Dolphins egyéves szerződést kötött az Atlanta Falcons korábbi támadófalemberével, Tyson Clabóval, aki a 2013-as szezonban akár 3.5 millió dollárt is megkereshet.





Egy másik korább Falcons-játékosnak, a védőfal szélén szereplő John Abrahamnek még nincs új kontraktusa, de ligaközeli források szerint már csak idő kérdése, hogy a pályafutása során eddig 122 sacket jegyző klasszis aláírjon a Tennessee Titanshez.

A San Francisco 49ers újraszerződtette korábbi támadófalemberét, Adam Snydert, a Pittsburgh Steelers pedig Guy Whimpert hozta ezen posztja bővítésére.

A Detroit Lions második körben kiválasztott cornerbackje, Darius Slay artroszkópiás térdműtéten esett át a múlt héten, de a hírek szerint az edzőtábor kezdetére felépül.

Szintén műtéten esett át a Philadelphia Eagles kiváló támadófalembere, Evan Mathis, de valószínűleg ő is felépül az edzőtábor kezdetére. Nem lép viszont már többet pályára az NFL-ben John Kasay, a Carolina Panthers 43 éves rúgója szögre akasztotta cipőjét.

A 2013-as játékosbörze összes húzását ide kattintva érheti el!

A holt szezon történéseiről ide kattintva olvashat, s megtekintheti az edzőváltások és a fontosabb szabadügynökök listáját is.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik