NFL: JPP és Big Ben műtétje; Bradshaw a Coltsnál?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.06. 21:17
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New York Giants ligaelit-védőfalembere, Jason Pierre-Paul hátműtéten esett át, de az orvosok szerint a szezon kezdetére felépülhet.

A Pittsburgh Steelers irányítója, Ben Roethlisberger jobb térdét műteni kellett (meniszkusz-műtét; térdízületi felszínek közötti porc)– ugyanazon a procedúrán ment keresztül, amelyet hét évvel ezelőtt a bal térdében is elvégeztek, azóta pedig nem volt gond azzal a testrészével.

A Cleveland Browns futója, Trent Richardson augusztusig kiesett sérülése miatt, a csapat félelmei szerint fáradásos törésről van szó az esetében.

A Jacksonville Jaguars védőfalembere, Jason Babin ágyékműtétét követően az edzőtáborig nem vehet részt edzésen.

Kicsit vidámabb vizekre evezve... A korábbi Giants-futó Ahmad Bradshaw az Indianapolis Coltsnál vizitál, az Arizona Cardinalsnál nem marasztalt Beanie Wells pedig a Csikók csoportriválisánál, a Jacksonville Jaguarsnál próbálkozik.

A Nemzeti Sport Online szakmai 
együttműködő partnere a Bowl.hu
A Nemzeti Sport Online szakmai együttműködő partnere a Bowl.hu

Minden idők egyik legnagyobb draft melléfogása, JaMarcus Russell a dicstelen oaklandi éveket követő hároméves kihagyása után 24 kilót leadva próbálja meg visszaverekedni magát a ligába, most éppen a Chicago Bearsnél próbál szerencsét.

A Washington Redskins irányítója, a rájátszás során súlyos sérülést szenvedő Robert Griffin III felépülése nagyszerűen halad, a hírek szerint már az edzőtábor kezdetére felépülhet.


A holt szezon történéseiről ide kattintva olvashat, s megtekintheti az edzőváltások és a fontosabb szabadügynökök listáját is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik