NFL: holtan találták a Chargers és a Pats korábbi legendás védőjátékosát

Vágólapra másolva!
2012.05.03. 15:32
null
Junior Seau a hírek szerint saját maga vetett véget életének
Címkék
Holtan találták az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokságban szereplő San Diego Chargers és a New England Patriots korábbi legendás védőjátékosát, Junior Seaút. A játékossal lőfegyver végzett, a rendőrség tájékoztatása szerint minden jel öngyilkosságra utal.

 

A 43 éves korában az élők sorából távozó játékosra barátnője talált rá. Seau élettelenül feküdt, mellkasán lőtt sebbel. A fegyvert megtalálták a közelében.

A Nemzeti Sport Online szakmai 
együttműködő                                            partnere a Bowl.hu
A Nemzeti Sport Online szakmai együttműködő partnere a Bowl.hu

Seau korábban felajánlotta, hogy halála után orvosi kutatásokat végezhetnek az agyán. Könnyen elképzelhető, hogy ezért nem fejbe lőtte magát. Már, ha az öngyilkosság bebizonyosodik.

A kiváló linebackert 1991 és 2002 között sorozatban 12-szer választották be a Pro Bowlra, az NFL hagyományos All Star-mérkőzésére. Pályafutása során volt a szezon legjobb védőjátékosa, és a '90-es években mutatott teljesítménye alapján beválasztották az évtized csapatába is.

Seau 1990 és 2002 között erősítette a Chargerst, majd 2005-ig a Miami Dolphins alkalmazásában állt. Végül 2006 és 2009 között volt a New England játékosa.

Szakmai partnerünk, a bowl.hu megemlékező írását itt olvashatják!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik