NFL: három neves játékost is letartóztattak a napokban

Vágólapra másolva!
2012.07.17. 13:35
Címkék
Az elmúlt napokban három neves NFL-játékost is letartóztattak: Dez Bryant, a Dallas Cowboys elkapója családon belüli erőszak, Marshawn Lynch, a Seattle Seahawks futója ittas vezetés, Elvis Dumervil, a Denver Broncos védője fegyverrel való fenyegetés miatt került bajba.

Bryant egyik családtagja bántalmazása miatt hétfőn került ideiglenesen rács mögé, de 1500 dolláros óvadék ellenében kiengedték. Ha bírósági eljárás indul az elkapó ellen, egy évet is kaphat.

Lynchet szombat hajnalban Oaklandben igazoltatták, és miután ittasnak tűnt, bevitték a rendőrségre. Arról nem számoltak be a hatóságok, hogy az alkoholszintjét a vérteszt vagy szonda révén mérték meg, de a Seattle-hez tavasszal négy évre 31 millióért aláíró Lynch helyzetéről a klub is tud.

Dumervil Floridában szombat este dugóba került egy barátjával, s miután veszekedni kezdtek egy másik sofőrrel, pisztollyal fenyegetőztek. A kiérkező rendőröknek a falember azt mondta, nincs is fegyvere, de hamar megtalálták a kesztyűtartójában. Óvadék ellenében szabad lábra helyezték, de az eljárást nem szüntették meg.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik