NFL: érkező, távozók, műtét a Patriotsnál; szerződések

NSO/BOWL.HU NSO/BOWL.HUNSO/BOWL.HU NSO/BOWL.HU
Vágólapra másolva!
2013.05.20. 23:10
null
Rob Gronkowski nem kíméli magát, de nincs szerencséje a sérülésekkel (Fotó: Action Images)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriotsnál mozgalmasan teltek az elmúlt napok.

 

 

A csapat elbocsátotta az egyaránt a védőfal közepén használható Brandon Deadricket és Kyle Love-ot (utóbbinál cukorbetegséget diagnosztizáltak), érdekesség, hogy mindketten a Jacksonville Jaguarsnál leltek új csapatra.

Érkező is akad, a San Diego Chargers korábbi játékosa, a guard poszton bevethető Tyronne Green erősítheti tovább támadófal belsejét a Hazafiaknál. Az együttes ligaelit tight endje, Rob Gronkowski újabb operációra szorul, de a csapatnál bizakodnak benne, hogy túl sokat nem kell kihagynia a hátműtét után.

Még egy Patriotscal kapcsolatos hír, az együttes korábbi csereirányítója, Brian Hoyer szolgálatait megköszönte az Arizona Cardinals, és szabad útjára engedte a játékost, akire azóta már le is csapott a Cleveland Browns.

A Nemzeti Sport Online szakmai 
együttműködő partnere a Bowl.hu
A Nemzeti Sport Online szakmai együttműködő partnere a Bowl.hu

A Patriots csoportriválisánál, a Buffalo Billsnél új általános igazgatót neveztek ki, a ranglétrán hátrébb sorolt Buddy Nixet Doug Whaley váltotta.

A Houston Texans a két korábbi csoportellenfélnél (Jacksonville Jaguars, Indianapolis Colts) is szereplő Deji Karimmal bővítette futó- és visszahordórészlegét, utóbbi posztra az Oakland Raiders pedig Josh Cribbst szerezte meg. A Fosztogatók emellett megtalálták a távozó Shane Lechler utódját, ezentúl Chris Kluwe végzi el a puntokat a csapatnál.

Mint arról beszámoltunk, a San Diego Chargers fiatal szélső linebackerje, Melvin Ingram viszont hosszú ideig sehol nem léphet pályára, miután elszakította keresztszalagját. A kaliforniai csapat vezetése lépett is, megszerezték az Indianapolis Colts korábbi passzsiettetőjét, Dwight Freeneyt, aki kétéves szerződést írt alá.

FUTBALL PÉNZÜGYI SZEMMEL
The business of football

A Seattle Seahawks tavalyi elsőkörös választása, Bruce Irvin sem kezdheti meg időben az idényt, Ingrammel ellentétben azonban ő eltiltás miatt hagy ki mérkőzéseket – konkrétan négyet –, miután megszegte a liga teljesítményfokozókkal kapcsolatos politikáját.

További hír a ligával kapcsolatban, hogy úgy tűnik, 2014-től kezdve nem áprilisban, hanem május közepétől rendezik meg a játékosbörzét, az újoncok felmérőjére, a combine pedig március közepén kerülne sor. A feltételezett draftdátumok: 2014. május 15–17., 2015. május 7–9., 2016. május 5–7.

A holt szezon történéseiről ide kattintva olvashat, s megtekintheti az edzőváltások és a fontosabb szabadügynökök listáját is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik