NFL: DeSean Jackson Washingtonban kötött ki

Vágólapra másolva!
2014.04.02. 15:48
null
DeSean Jackson ezentúl a Philadelphia védőinek életét keserítheti meg (Fotó: Action Images)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Washington Redskins hároméves szerződést kötött DeSean Jacksonnal.

 

Az állítólag bandaügyekbe keveredett fiatal elkapót a múlt héten vágta ki keretéből a Philadelphia Eagles, amely ellen ezentúl szezononként kétszer léphet pályára. DeSean Jackson 24 millió dollárt kereshet a következő három szezonban, ebből 16 millió a garantált rész.

A Raiders megvált támadófalemberétől, Mike Brisieltől, a New York Giants pedig folytatja ezen posztjának feltöltését, Geoff Schwartz, J. D. Walton és John Jerry után ezúttal Charles Brownt kaparintotta meg. New York másik csapata, a Jets Dimitri Pattersonnal szélső hátvéddel, valamint az elkapó/visszahordó Jacoby Forddal erősítette meg a keretét.

A New Orleans Saints Jairus Byrd megszerzése után újabb jó nevű védőt hozhat hátvédsorába, az együttes jelenleg Champ Baileyvel folytat tárgyalásokat. A Denver Broncosnál mindeközben van érkező is, a korábbi washingtoni belső támadófalember Will Montgomery egy évre írt alá.

Edzőváltások, hosszabbítások, átigazolások, sérülések – minden, ami a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2014-es idénye előtti uborkaszezon során történik, egy helyen!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik