NFL: a Patriots futója után a Steelers-sztárt is eltilthatják

Vágólapra másolva!
2015.04.09. 16:59
null
LeGarrette Blount és Le'Veon Bell az előző szezon elején még csapattársakként pózoltak (Fotó: Action Images)
Hárommeccses eltiltással nézhet szembe Le'Veon Bell, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) szereplő Pittsburgh Steelers kiváló futója.

 

Az előző szezonban 1361 futott (az egész mezőny második legmagasabb száma volt) és 854 elkapott yarddal záró játékos megszegte a liga teljesítményfokozókkal kapcsolatos előírásait.

Bell előtt két nappal a New England Patriots futóját, LeGarrette Blountot tiltották el egy meccsre. Blount az előző szezont még a Pittsburgh színeiben kezdte meg, de balhéi miatt megvált tőle a Steelers.

A két játékost marihuána birtoklással vádolták meg a 2014-es szezon során, Bellt pedig emellett ittas vezetés miatt is elmarasztalták. Bell fellebbez az eltiltás ellen.

Érdekesség, hogy igencsak jó esélye van annak, hogy a 2015-ös idény nyitó mérkőzésén a New England a Pittsburghöt fogadja, ez esetben pedig a két korábbi csapattárs egyaránt lemaradna az összecsapásról.

Ha már Patriots és a futók, Stevan Ridley a csoportrivális New York Jetsnél folytatja pályafutását.

Edzőváltások, hosszabbítások, átigazolások, sérülések – minden, ami a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015-ös idénye előtti uborkaszezon során történik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik