NFL: a Patriots hosszabbított kiváló támadófalemberével

Vágólapra másolva!
2013.03.26. 16:04
null
A Nemzeti Sport Online szakmai <br />együttműködő partnere a<a href="http://bowl.hu/"><strong> Bowl.hu</strong></a>
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots négy évvel meghosszabbította támadófalembere, Sebastian Vollmer szerződését.

A 2009-es játékosbörze (draft) 2. körében kiválasztott 28 éves Vollmer négy évre 17 millió dollárért írt alá, ebből 8.25 millió a garantált tartalom, de további 9 millió dollárt megszerezhet teljesítményétől függően a sérülékeny és több műtéten is áteső német játékos.

Elvis Dumervil szerződésének számai is ismertté váltak, 5 év alatt 35 millió dollárt kereshet – ebből 9 millió dollár a teljesítményfüggő bónusz – Baltimore-ban a Denvert elhagyó védő.

AZ NFL PÉNZÜGYI SZEMMEL
The business of football

Michael Bennettnél, a Tampa Bay Bucceneers szerelését a Seattle Seahawkséra lecserélő védőfalembernél forgatóizom-szakadást állapítottak meg – valószínűleg ezért kapott csak egyéves szerződést a kiváló defensive end.

A punter Donnie Jones egyéves szerződést kötött a Philadelphia Eaglesszel, ahonnan elengedték Mat McBriart, Kevin Boothe pedig további egy évig a New York Giantset erősíti.

A holt szezon történéseiről ide kattintva olvashat, s megtekintheti az edzőváltások és a fontosabb szabadügynökök listáját is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik