NFL: a Patriots és Brady közel került a megegyezéshez

Vágólapra másolva!
2010.09.08. 16:58
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots közel került ahhoz, hogy megegyezzen irányítójával, Tom Bradyvel szerződése meghosszabbításáról.  

A Boston Herald úgy tudja, hogy Brady (akinek szerződése a mostani szezon végén jár le) három évvel hosszabbítja meg kontraktusát, és az új megállapodás értelmében évente 19.3 millió dollárt keres majd.

Brady ezzel megelőzné Peyton Manninget, aki 16.3 millió dollárt keres az idén, igaz, az Indianapolis Colts irányítója is szerződése utolsó esztendejében jár. Korábban a Colts tulajdonosa, Jim Irsay úgy nyilatkozott, hogy szeretné Manninget a liga legjobban kereső játékosává tenni új szerződésével.

Tom Brady háromszor nyert Super Bowlt a Hazafiakkal, míg az előző szezonban 28 touchdownpasszt osztott ki és 4398 yardot passzolt.

A New Englandhez kapcsolódó hír, hogy a csapat elkapósztárja, Randy Moss úgy érzi, a klubnál nem igazán számítanak rá, és hangot is adott emiatti elégedetlenségének. Moss hozzátette, mindenképpen kitölti szerződése utolsó évét, de azt nem tudja, mit hoz számára a jövő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik