NFL: a Manning passzát a Super Bowlon visszahordó Porter is a Denveré

Vágólapra másolva!
2012.03.23. 10:04
Címkék
Peyton Manning után sorra érkeznek az új igazolások az NFL-ben szereplő Denver Broncoshoz: a coloradóiak a szabadügynökpiacról megszerezték a Cincinnatit elhagyó Andre Caldwell elkapót és a New Orleansból távozó Tracy Porter cornerbacket.

Porter érkezése azért különösen érdekes, mert Manninggel egy csapatot erősíthet azután, hogy a 2010-es Super Bowl hajrájában a Saints védőjeként elkapta az indianapolisi Manning passzát, és 74 yardos visszafutásából elért touchdownjával eldöntötte a bajnoki cím sorsát. Champ Bailey párjaként Porter a liga egyik legerősebb szélső duóját alakíthatja ki.

Caldwell a Bengalsnél eltöltött négy idénye alatt közepes elkapónak számított, de úgy érzi, Manning átadásai meghozhatják számára az áttörést. Mellette Demaryius Thomas és Eric Decker várhatja a négyszeres MVP passzait.

A Chicago Bears Brandon Marshall elkapó után Michael Bush futót is megszerezte, tovább erősítve támadóegységét. Az Oaklandet elhagyó játékos négy évre 14 millió euróért írt alá, Matt Forte cseréje lesz a Medvéknél. A Cincinnati BenJarvus Green-Ellisszel, a New England korábbi futójával állapodott meg hároméves szerződésről.

Közben New Orleansben az egész idényre eltiltott Sean Payton vezetőedző pótlásán dolgoznak, mindenképpen belülről oldanák meg a „fejvadászat” ügyben súlyosan megbüntetett szakember helyettesítését. A hírek szerint Pete Carmichael támadóedző, Steve Spnagoulo, a védelem edzője és a támadófal irányításával megbízott Aaron Kromer az esélyes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik