NFL: a gyermekbántalmazásért eltiltott futó megsértődött, az olimpián indulna

Vágólapra másolva!
2014.12.13. 10:20
Adrian Peterson, a tengerentúli amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Minnesota Vikings korábbi játékosa ebben a szezonban már biztosan nem léphet pályára. A sztárfutó most elmondta, könnyen lehet, hogy sportágat vált.

Mint beszámoltunk róla, szeptemberben a Vikings felmentette a munkavégzés alól legnagyobb sztárját, a gyermekbántalmazással vádolt Adrian Petersont, aki a liga döntésének értelmében ebben a szezonban már biztosan nem léphet pályára.Mint beszámoltunk róla, szeptemberben a Vikings felmentette a munkavégzés alól legnagyobb sztárját, a gyermekbántalmazással vádolt Adrian Petersont, aki a liga döntésének értelmében ebben a szezonban már biztosan nem léphet pályára.

„Sok minden megfordult a fejemben. Az első ötletem az volt, hogy végleg abbahagyom az amerikai futballt, és az ingatlanjaimmal foglalkozom. A pénz miatt nem aggódom, így is kerestem már a szezonban nyolcmillió dollárt” – mondta Peterson a Fox Sportsnak.

„Ne értsenek félre, imádom a futballt, és nagyon hiányozna a sport, ha nem játszhatnák többet a legmagasabb szinten, de nem akarok egy olyan ligában szerepelni, amely így kezeli a játékosait. Bőven elég pénzt keresek, így lehet, hogy inkább megvalósítom az álmomat, és elindulok az olimpián” – mondta a futó, aki hozzátette, hogy az edzője szerint sprinterként gond nélkül beférne 200, valamint 400 méteren a világ legjobbjai közé.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik