NFL: a címvédő újraszerződtette klasszisát, újabb sérülések

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.30. 13:08
null
Joe Mays (balra) ezentúl Matt Schaub csapatát erősíti (Fotó: thefootballeducator.com)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) legutóbbi kiírását megnyerő Baltimore Ravens újraigazolta nemrégiben elküldött erőfutóját, Vonta Leachet.

A csípősérülés miatt Dennis Pitta tight endet az egész szezonra elveszítő Hollók kétéves szerződést kötöttek a kiváló fullbackkel. Pitta helyére a csapat leszerződtette Visanthe Shiancoe-t is, aki az előző szezonban a New England Patriotsnál nem nagyon jutott szóhoz, de előtt a Minnesota Vikingsnál eredményes idényeket húzott le.

A New Orleans Saints linebackere, Martez Wilson könyöksérülést szenvedett, emiatt 2-4 hetet ki kell hagynia, de a szezon kezdetére visszatérhet már.

Nála sokkal rosszabbul járt a Denver Broncos visszaigazolt centere, Dan Koppen, aki térdszalagszakadás miatt az egész szezonra kiesett, sőt, ezzel jó eséllyel véget is ért a pályafutása nagy részében Tom Bradynek, majd tavaly Peyton Manningnek labdát osztogató támadófalembernek.

A Seattle Seahawks megemelte Brandon Browner fizetését a jó teljesítménye miatt, a cornerback 550 ezer dollár helyett 2 milliót keres a 2013-as idényben. A csapat háza tájáról további hír még, hogy ma derül ki, mennyire súlyos a holt szezonban a Minnesota Vikingstól megszerzett Percy Harvin sérülése.

A Nemzeti Sport Online szakmai 
együttműködő partnere a Bowl.hu
A Nemzeti Sport Online szakmai együttműködő partnere a Bowl.hu

Az újoncok közül Jonathan Cooper (Arizona Cardinals 1/7), Dee Milliner (New York Jets 1/9) és Chance Warmack (Tennessee Titans 1/10) is aláírta szerződését, így minden idén draftolt játékos rendelkezik már érvényes kontraktussal.

A Houston Texans egyéves szerződést kötött a korábban a Denver Broncost erősítő Joe Mays linebackerrel, aki a két csapat előző szezonbeli mérkőzésén olyan erővel ütközött – szabálytalanul – Matt Schaubbal, hogy azt az irányító fülének egy kis darabja bánta.

A 2013-as szabályváltoztatásokat ide kattintva nézheti meg videóval illusztrálva!

A holt szezon történéseiről ide kattintva olvashat, s megtekintheti az edzőváltások és a fontosabb szabadügynökök listáját is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik