NFL: a Bucs 9 milliárdért hosszabbított kiválóságával

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.24. 16:06
null
A Buccaneers szurkolói még sokáig örülhetnek Doug Martin, Vincent Jackson és Mike Williams (jobbra) kiváló játékának <br />(Fotó: Action Images)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Tampa Bay Buccaneers öt évvel meghosszabbította fiatal elkapója, Mike Williams szerződését.

 

 

Az első három szezonjában 2731 yardot és 23 touchdownt szerző, 26 éves elkapó így a következő hat szezonban a Kalózok játékosa lesz, megállapodása értelmében 40.25 millió dollárt (9 milliárd forintot) kereshet ezen időszak alatt.

További hír a csapat háza tájáról, hogy egy évre megszerezték a kiváló erőfutó Peyton Hillist, aki a hírek szerint veteránminimumért írt alá az együtteshez.

A Nemzeti Sport Online szakmai 
együttműködő partnere a Bowl.hu
A Nemzeti Sport Online szakmai együttműködő partnere a Bowl.hu

A Dallas Cowboys számára továbbra sem alakul fényesen a felkészülés, Tyrone Crawford az egész szezonra kiesett Achilles-ín-szakadása miatt, a franchise taggel is ellátott kiválóság, Anthony Spencer pedig térdműtétre szorul, amelynek következtében kettő-négy hetet lesz kénytelen kihagyni.

A holt szezon történéseiről ide kattintva olvashat, s megtekintheti az edzőváltások és a fontosabb szabadügynökök listáját is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik