NFL: 29 évesen visszavonult a Patriots klasszis védője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.18. 13:01
null
Jerod Mayo számára pocsékul sikerült az elmúlt három szezon, a sérülések után inkább visszavonult (Fotó: Action Images)
Szögre akasztotta sisakját Jerod Mayo, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots korábbi kiváló védője.

 

SZAVAZÁS

Ön szerint ki lesz a 2016-os NFL Draft 1/1-ese?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A 2008-as játékosbörze (draft) első körének 10. helyén kiválasztott linebackert első évében a legjobb újonc védőnek választották meg, 2010-ben a legtöbb szerelést mutatta be a ligában, és ugyanebben az idényben az újságírók az Év csapatába is beválasztották.

A Pro Bowl-gálára kétszer kapott meghívást, 2010-ben és 2012-ben, a 2014-es kiírás Patriots-sikerének köszönhetően pedig bajnoknak is mondhatja magát – igaz, ez utóbbihoz túl sokat nem tudott hozzátenni.

Mayo ugyanis az előző három szezonját egyaránt a sérültlistán fejezte be, a problémái miatt pedig már nem hozta a korábban látott magas szintű játékát, így 29 évesen befejezte a pályafutását.

Kövessen minket a Facebookon is!
Kövessen minket a Facebookon is!

Jared Allen csütörtökön határozott úgy, hogy véget vet a karrierjének, a 136 sackkel záró védőfalember stílusosan búcsúzott – ellovagolt a naplementében.

Szintén a visszavonulás mellett döntött a Jacksonville Jaguarsnál és Detroit Lionsnál összesen 111 passzvédekezést és 32 interceptiont bemutató szélső hátvéd, Rashean Mathis. Az Oroszlánok emellett megváltak futójuktól, Joique Belltől is.

Hírek még a ligával kapcsolatban, hogy a fizetési sapka várhatólag 155 millió dollárra emelkedik, így mintegy 12 milliós emeléssel számolhatnak a csapatok.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik