Mellek, 007, ló, drogok - 2015-ös Super Bowl-reklámtámadás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.30. 21:39
Közeledünk a várva várt 2015-ös Super Bowlhoz, azaz a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) fináléjához. Azt suttogják az érintettek, hogy némi futball is bekerül a programba hétfőn hajnalban, ám egyelőre az Egyesült Államokban a sport helyett egészen más események tartják lázban a drukkereket. Például a reklámok...

A Super Bowl-reklámokat összegyűjtő anyagunkat ide kattintva érheti el!A Super Bowl-reklámokat összegyűjtő anyagunkat ide kattintva érheti el!

Sokféleképpen dicsérhetjük az NFL-t, de azt még az igazi fanatikusok is elismerik, hogy a Super Bowlon jobban tördelik a játékot, mint egy megyei negyedosztályú bajnoki utolsó öt percében, mikor mindkét csapatnak jó az iksz.

Hiába, ez kell a népnek, sok szünet, sok üresjárat, amelyet meg lehet tölteni mindenféle extrával – no meg pénzzel.

Ilyenkor jönnek az amerikaiak által tátott szájjal várt reklámok, amelyekből megpróbáltuk most leszűrni a tíz legjobbat. Azt pedig döntse el Ön, melyik a legjobb!

1. Mellek – mert mi mással lehetne jobban árulni egy hamburgert? A Magyarországon csak hallomásból ismert Carl's Jr. étteremlánc szokásához híven most is egy felső testét illetően tehetséges hölgyet, név szerint Charlotte McKinneyt kért fel főszereplőnek a reklámjába. Az eredmény önmagáért beszél, mellbedobásos poént pedig még véletlenül sem sütünk el. Ahogy Nagy Viktor mondaná: „Ma nem!”

2. Kardashian. Az internetet minden második kedden leszakító Kim Kardashian – aki a Wikipedia szerint valamiért nagyon híres – most a T-Mobile kérésére vetette magát a kamera elé. A változatosság kedvéért egy kis iróniát is csempésztek a klipbe, ez pedig határozottan sokat segít a „fenékkirálynőn” – nem, ezt a becenevet nem mi találtuk ki.

3. 007. Mert aki szerint Pierce Brosnan nem menő, az nem érdemli meg, hogy Super Bowlt nézzen. És hogy mit csinál kedvenc titkos ügynökünk? Azt, amihez a legjobban ért: menekül. A reklám egyébként első ránézésre leginkább sorozatgyilkosoknak készült…

4. Minionok. Mit lehet még ehhez hozzáfűzni? Banana!



5. Mell (de nem olyan). A pólóra allergiás Terry Crews olajos bőrét képtelenség megunni, a hajcsavarók azonban határozottan új fegyvernek számítanak az izomkolosszusnál. A lényeg azonban ugyanaz: férfi használ Old Spice!

6. Az igazi hibrid. Fel a kezeket: ki kelt ma azzal a gondolattal, hogy mi lenne, ha ötvöznénk a Brady Bunchot a Machetével? Ugye mindenki? Na, pont ezért dobta össze ezt az egészen szürreális klipet a Snickers.

7. Ló napot kívánunk! Rengeteg kérdés, válasz sehol. Ennél érhetetlenebb lófelbukkanást a Horrorra akadva óta nem láttunk. De tény, nem balhéznánk össze a morcos pacival.

8. Még több mell. Az első próbálkozás nem borította fel az „internetasztalt”, szóval itt a második Victoria's Secret-videó még kevesebb ruhával. Meggyőző.

9. Pénzért pénzt. Telefontöltőket gyártó cég ennyit még nem költött reklámra, ezt garantáljuk. Egy biztos, filmtrailernek is elmegy a végeredmény.

10. A drog rossz, értem? Hogy mi motiválta Jeff Bridgest, hogy saját álmosító zenét kreáljon, azt nem tudjuk, az azonban egyértelműnek tűnik, hogy tudatmódosítók nélkül ennél közelebb sosem kerülünk Bridges agyához.

SZAVAZÁS

Melyik 2015 legjobb Super Bowl-reklámja?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik