Megállt a lejtőn az Indianapolis Colts

Vágólapra másolva!
2010.12.10. 08:17
null
Chris Johnson (balra) remekül játszott, de csapata mégis kikapott (Fotó: Action Images)
Az Indianapolis Colts két ponttal legyőzte a Tennessee Titanst az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 14. fordulójában. Peyton Manningék 30–28-as idegenbeli sikere egyben azt is jelentette, hogy megszakadt a Colts hárommérkőzéses vereségsorozata.

 


Az utóbbi időszakban gyengén teljesítő Peyton Manning (a legutóbbi három mérkőzésén 11-szer adta el a labdát) ismét megmutatta, hogy a liga egyik legjobb quarterbackje. Az Indianapolis a sztárirányító remek játékának is köszönhetően 30–28-ra legyőzte a Tennessee Titanst.

SZAVAZÁS

Ön kinek adná az alapszakasz legértékesebb játékosának járó MVP-címet?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Az idősebb Manning fivér ezúttal 319 yardot passzolt, 35 átadásából 25 volt sikeres, melyek közül kettő touchdownnal zárult.

Egy mérkőzésen az irányító kiváló statisztikai mutatói általában azt is jelentik, hogy az elkapók is remek meccset tudhatnak maguk mögött – ez történt most is. Reggie Wayne ugyan TD-t nem szerzett, de 106 elkapott yarddal zárt, míg kollégája, Pierre Garcon ennél tizenhárommal kevesebbel, ám Manning mindkét TD-átadását ő kapta le.

A Tennesseeben is több kiemelkedő teljesítmény volt. Kerry Collins irányító (28/39) 244 yardot és három TD-t passzolt, míg Chris Johnson 111 futott yardja (1 touchdownnal) mellett nyolc átadást is lekapott a levegőből, 68 yardot érően.

A Colts legutóbb 2001-ben veszített el sorozatban négy mérkőzést, ezúttal azonban három sikertelen meccs után megállt a lejtőn az Indianapolis, amelynek még minden esélye megvan a rájátszásba jutásra. Jelenleg 7 győzelemmel és 6 vereséggel áll a csapat, míg a hétvégén az Oakland Raiderst fogadó csoportrivális Jacksonville Jaguars egy vereséggel számlál csak kevesebbet.

TENNESSEE–INDIANAPOLIS 28–30
 

 

NFL 
14. FORDULÓ
Tennessee Titans–Indianapolis Colts 28–30
A FORDULÓ PÁROSÍTÁSA
Washington Redskins–Tampa Bay Buccaneers   
Buffalo Bills–Cleveland Browns   
Minnesota Vikings–New York Giants   
Detroit Lions–Green Bay Packers   
Jacksonville Jaguars–Oakland Raiders   
Pittsburgh Steelers–Cincinnati Bengals   
Carolina Panthers–Atlanta Falcons   
New Orleans Saints–St Louis Rams   
San Francisco 49ers–Seattle Seahawks   
Chicago Bears–New England Patriots   
Arizona Cardinals–Denver Broncos   
New York Jets–Miami Dolphins   
San Diego Chargers–Kansas City Chiefs   
Dallas Cowboys–Philadelphia Eagles   
Houston Texans–Baltimore Ravens 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik