Blog: „Fűzővel kifelé!” - avagy NFL-blog indult az NSO-n!

Vágólapra másolva!
2010.09.14. 15:15
Címkék
A NépSTadion fociblog után egy újabb futballblog indult el a Nemzeti Sport Online kötelékében, ezúttal azonban nem az európai „soccer”, hanem az amerikai „football” hódolóinak kedvezünk, a „Fűzővel kifelé!” blog ugyanis a hazánkban is egyre népszerűbb tojáslabdás játék szerelmeseinek szól. És persze azoknak, akik még csak az érdeklődés fázisában járnak.

IRÁNY A FŰZŐVEL KIFELÉ!, KATT A BLOGRA!IRÁNY A FŰZŐVEL KIFELÉ!, KATT A BLOGRA!

NFL-BLOG AZ NSO-N!

„A Fűzővel kifelé! szerzőgárdájában találhatunk szakírót, játékost, edzőt, hardcore bloggert és megszállott rajongót – közülünk többen nem csak egy kategóriába férnek be természetesen. Olyan posztokat szeretnénk írni, amelyet nem csupán a footballfanatikus és az állandó néző olvas el, de a véletlenül idetévedt látogató és a lelkes kezdő is tud élvezni. 

 

A kommentek között viszont nagyon szívesen válaszolunk a kérdésekre, ahogyan az emailben érkező problémafelvetéseket is örömmel vesszük – ezeket, ha szükség van rá, edzők és/vagy játékvezetők segítségével külön poszt keretei között válaszoljuk meg.

 

Írd meg nekünk a véleményed, ossz ki egy kíméletlen tackle-t, ha valamit benézünk! Legyél kemény, de sportszerű, kulturált és színvonalas vitákat szeretnénk látni a kommentek között, nem pedig az ellenfél, vagy a sportággal még csak ismerkedők anyázását.

 

Részlet a blog ősbejegyzéséből.

 

IRÁNY A FŰZŐVEL KIFELÉ!, KATT A BLOGRA!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik