K. D. 2017.02.06 02:35 Frissítve: 2017.02.06 02:49

Lady Gaga a tetőről ugrott be a Super Bowlra, és csinált tökéletes show-t!

Lady Gaga szokásához híven óriási show-t csinált az 51. Super Bowl félidei szünetében, amit a közösségi oldalakon néhány perc alatt meg is szavaztak minden idők egyik legjobb szünetbeli bulijának. Pedig még sztárvendég sem volt, sőt, táncoló cápa sem!

 

Lady Gaga megadta a módját már a beköszönésnek is, a stadionba érkezve ugyanis ahelyett, hogy körbejárta volna az NRG Stadiont, inkább „körbefeküdte” azt.

És ez még csak a kezdet volt, utána ugyanis Instagramon a konkrét bemelegítésről is közölt egy képet, ami természetesen azonnal körbejárta az internetet, talán érthető, miért…

Warming up


Aztán jött a lényeg, legalábbis az amerikai popsztár szemszögéből, és természetesen ez sem volt  hétköznapi, ugyanis Lady Gaga talpig ezüstben a tetőről jelentkezett be, majd egy-két sor után ugrott le egy biztosítókötél társaságában. Amiből szinte garantálható, hogy mém lesz. Ezt némi repkedés és az egyik legnagyobb slágere, a Poker Face követte, majd jöttek a táncosok és a tűzijáték-bemutató, no meg a Born This Way.

 

A legjobb rész pedig csak ezt követően jött, mikor lekapcsoltak minden fényt, és csak a főszereplő  maradt a színpadon egy zongorával és a Million Reasons című új számával és sok-sok gyertyának látszó tárggyal, majd zárásként jött egy gyors átöltözés és a Bad Romance.

 


A playbacket természetesen nem is ismerő művésznő a folyamatosan táncolás mellett egészen profi show-t hozott össze, sőt, a Twitteren hirtelen felindulásból meg is szavazták a a Super Bowlok történetének egyik legjobb félidei műsorának.Ami jó, az jó, el kell ismerni még annak is, aki nem kedveli Lady Gaga stílusát. Egyedül talán a táncoló cápák hiányoztak…

IDE KATTINTVA A TELJES FÉLIDEI SHOW MEGTEKINTHETŐ!

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2014.01.28 01:55:36

NFL nemzetisport.hu

A tengerentúli profi amerikaifutball-liga bajnokai az 1966-os szezon óta.

2017.10.26 11:16:13

NFL nemzetisport.hu

A Steelers újonc tehetsége hamar bizonyította, nem most jött le a falvédőről.

2017.10.18 15:21:48

NFL nemzetisport.hu

A bűvészfellépéseivel híressé váló Dorenbos nyílt szívműtéten esett át, amiről képeket is közölt.

2017.09.28 00:09:24

NFL BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Miért lenne ezért hibás a nemzeti himnusz?