Van Nistelrooy a Bundesligában folytathatja

Vágólapra másolva!
2010.01.22. 12:05
null
Ruud van Nistelrooy a jövőben a Hamburg szurkolóinak szerezhet örömet a góljaival (Fotó: Action Images - archív)
Címkék
A legfrissebb hírek szerint a Bundesligában, konkrétabban a Hamburg labdarúgócsapatában folytathatja pályafutását Ruud van Nistelrooy, a Real Madrid holland csatára: az As és a Marca című spanyol lapok egybehangzóan úgy értesültek, hogy a felek szinte mindenben megegyeztek egymással.

 

A spanyol sajtó szerint a Hamburg vezetői mindenben megegyeztek a Real Madridnál kegyvesztett Ruud van Nistelrooyjal, és már csak a „királyi gárdán" múlik, hogy elengedi-e a holland támadót.

A madridi elöljárók nemrég arról biztosították a 33 éves Van Nistelrooyt (akinek a szerződése június 20-án jár le a Realnál), hogy ingyen távozhat a klubtól, ahol az utóbbi időben csupán negyedik számú csatárnak számít Gonzalo Higuaín, Karim Benzema és Raúl mögött.

A hírek szerint a HSV egyelőre a szezon végéig szeretné kölcsönvenni a németalföldi futballistát. Van Nistelrooy 97 mérkőzésen 64 gólt szerzett a blancók játékosaként, míg hazája válogatottjában 64 alkalommal lépett pályára, és 33-szor volt eredményes az oranje mezében.

Nem Van Nistelrooy az egyetlen holland csatár, akinek a neve felvetődött a Hamburggal kapcsolatban, mivel a francia L'Équipe értesülései szerint az AC Milanban kevés lehetőséget kapó Klaas-Jan Huntelaar is a HSV játékosaként folytathatja a pályafutását.

A kikötővárosiak korábban a brazil válogatott Vágner Love-ot is szerették volna megszerezni, de az üzlet végül meghiúsult.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik