Szalait az Inter és a Liverpool figyeli - lapértesülés

Vágólapra másolva!
2010.10.25. 16:57
null
Lapértesülések szerint Szalai Ádámot (elöl) figyeli az Inter (Fotó: Action Images)
Címkék
Olasz lapértesülések szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Inter figyeli Szalai Ádámot, a Mainz támadóját. A Tuttomercatoweb értesülései szerint a milánóiak megfigyelői a német bajnokság élén álló együttes bajnokijain jártak az utóbbi hetekben.

Szalai Ádám menedzsere, Oliver Fischer úgy nyilatkozott a hírről, nem tudnak konkrét megkeresésről, és véleménye szerint a magyar csatár a Mainznál marad.

„Nem hiszem, hogy az Inter komolyan érdeklődik Szalai iránt, ő még egy fiatal játékos, akinek fejlődnie kell. Természetesen értékeljük más klubok érdeklődését, de Ádám boldog a Mainznál, és nem foglalkozik a távozás gondolatával" – mondta Oliver Fischer, a futballista ügynöke.

A hírek szerint a magyar válogatott csatár árát négymillió euróra becsülik Olaszországban és Németországban.

Angol lapértesülések szerint egyébként Rafa Benítez még akkor nézte ki magának Szalait, amikor a Liverpool menedzsere volt, és most az Interhez szeretné igazolni, de a „vörösöknél” továbbra is gondolkodnak a magyar támadó megszerzésén.

Szalai Ádám az utóbbi időben remek formában van: alapembere a Bundesligában szárnyaló Mainznak, és a magyar válogatottban is fontos gólokat szerzett: San Marino ellen mesterhármasig jutott, és Finnország ellen is betalált.  

SZALAI-GÓL A BAYERN ELLEN

 

SZALAI-GÓL A DORTMUND ELLEN

 

 MAINZ–HOFFENHEIM 4–2 (SZALAI GÓLJÁVAL)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik