Schalke: nem pletyka, a Real Madrid középpályása érkezhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.14. 21:29
Clemens Tönnies, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Schalke igazgatótanácsának elnöke elismerte, hogy tárgyalnak a Real Madrid német középpályásával, Sami Khedirával.

Mint arról beszámoltunk, a Bild, valamint a Kicker is kész tényként közölte február végén, hogy a Schalke vezetősége megkereste a Real Madridot Sami Khedira átigazolásának ügyben. A lapok értesüléseit most a német klub igazgatótanácsának elnöke erősítette meg.Mint arról beszámoltunk, a Bild, valamint a Kicker is kész tényként közölte február végén, hogy a Schalke vezetősége megkereste a Real Madridot Sami Khedira átigazolásának ügyben. A lapok értesüléseit most a német klub igazgatótanácsának elnöke erősítette meg.

„Valóban folynak a tárgyalások a Real Madriddal Khedira szerződtetésével kapcsolatban. Ha a német középpályás egészséges, nagy segítségünkre lehet” – ismerte el a Bildnek Clemens Tönnies.

Khedira szerződése 2015 júniusában jár le Madridban, és mivel a blancók nem akarnak hosszabbítani vele, a transfermarkt.de által 25 millió euróra értékelt világbajnok futballista a nyáron ingyen szerződhet a gelsenkircheniekhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik