Schalke: Felix Magath elismerte, tárgyalnak Raúllal

Vágólapra másolva!
2010.07.05. 07:29
null
Raúl búcsút inthet a Real Madridnak (Fotó: Action Images - archív)
Tegnap beszámoltunk arról, hogy az As szerint a Schalkénél folytatja pályafutását Raúl, a Real Madrid támadója. Időközben Felix Magath, a gelsenkircheniek vezetőedzője is megerősítette, hogy valóban tárgyalnak a 33 éves csatárral.

„Való igaz, érdeklődünk Raúl iránt, és kapcsolatban állunk a menedzserével, aki elmondta, Raúlt is érdekelné a váltás" – erősítette meg a tárgyalások tényét Felix Magath, a gelsenkircheniek vezetőedzője.

„A játékosnak több ajánlata is van, többek között Angliából, és még nem döntött a jövőjéről. Akár a hónap végéig elhúzódhat, mire meghozza a döntést" – folytatta a szakember, aki azt is elárulta, hogy a Schalke Raúl korábbi madridi csapattársán, a nemrég a királykékekhez igazoló Christoph Metzelderen keresztül vette fel a kapcsolatot a Real Madrid ikonjával.

„Christoph nagyon jó barátja Raúlnak, és csak jót mesélt neki a Schalkéről. Ha hozzánk igazolna, az a Schalke és az egész Bundesliga számára is hatalmas dolog lenne" – tette hozzá Magath.

Az As már tudni véli, hogy Raúl megegyezett Felix Magath asszisztensével, Ronny Gersch-sel, és július 15-én jelentik be hivatalosan, hogy a 33 éves támadó a Schalkéba igazol.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik