Schalke: 60 milliós fizetésre mondott nemet a csodagyerek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.29. 14:19
null
Draxlert a német futball egyik legnagyobb tehetségének tartják (Fotó: Reuters)
A Bild információi szerint a Real Madrid és a Manchester City is hajlandó lett volna kifizetni Julian Draxler 45.5 millió eurós kivásárlási árát, ám a Schalke labdarúgócsapatának tehetsége nemet mondott a két európai topcsapat ajánlatára.

 

 

A német futball egyik legnagyobb tehetségének tartott Draxler májusban hosszabbította meg szerződését 2018-ig a Schalkéval, s kivásárlási árát 45.5 millió euróban állapította meg a Szalai Ádámot is soraiban tudó klub. Ezt azonban a Bild információi szerint két klub, a Real Madrid és a Manchester City is hajlandó lenne kifizetni, amivel a 19 éves középpályás a Bundesliga legdrágább igazolása lehetne.

A két klub a fizetéssel sem spórolt volna, a Bild szerint az öt idényre szóló kontraktusban szezononként 12 millió euró lett volna Draxler fizetése, aki így összesen 60 millió eurót tehetett volna zsebre.

Az a klub, amelyik a szabályok szerint július 1-jéig asztalra tett volna 45.5 millió eurót, vihette volna Draxlert. Erre a Real és a Manchester City is készen állt, ám a 19 éves középpályás – aki jelenleg évi hárommillió eurót tehet zsebre – nemet mondott!

„Ez a szezon lesz a legrövidebb eddigi karrierem során. Ezért most nem akarok egy másik klubnál beilleszkedni, inkább a Schalkével játszom a Bajnokok Ligájában és a válogatottal repülök Brazíliába a világbajnokságra” – nyilatkozta a Bild megkeresésére Julian Draxler.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik