Németország: Neuer lemondaná a válogatottságot?

H. K.H. K.
2019.09.18. 15:07
null
Manuel Neuer (jobbra) lemondhatja a válogatottságot (Fotó: AFP)
Német sajtóhírek szerint Manuel Neuer, a Bayern München labdarúgócsapatának 90-szeres német válogatott kapusa azon gondolkozik, hogy lemondja a válogatottságot.

 

A Sport Bild a saját információira hivatkozva azt írja, hogy a 33 esztendős kapus azon gondolkozik, hogy a 2020-as Európa-bajnokság után befejezi a pályafutását a nemzeti csapatban.

A portál úgy tudja, Neuer részben azért is gondolkodott el a dolgon, mert állítólag felzaklatta a Barcelonában remek formában védő Marc-André ter Stegen legutóbbi nyilatkozata, aki az északírek elleni Eb-selejtező után arra utalt, nem esett jól neki, hogy az előző két válogatott mérkőzésen csak a kispadon kapott helyet, mondataiból pedig kivehető volt, rendkívül frusztrált, amiért Joachim Löw szövetségi kapitány Neuert kezdeti a nemzeti együttesben, míg ő hiába teljesít nagyon jól, így sem kapja meg a lehetőséget.

„Nem könnyű magyarázatot találnom arra, ami történik. Továbbra is megteszek mindent, amit tudok, de megmondom őszintén, ez a válogatott szünet eléggé nagy csapás volt a számomra” – árulta el Ter Stegen néhány nappal ezelőtt a Sky Sportsnak.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek