Németország: Leonardo követheti Monizt Münchenbe

Vágólapra másolva!
2014.07.14. 10:57
null
Leonardo útja az 1860 Münchenhez vezet (Fotó: NS-archív)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a Ricardo Moniz által irányított 1860 Münchenben folytatja pályafutását a Ferencvárossal szerződést bontó Leonardo, aki Király Gábor csapattársa lehet a német másodosztályú együttesnél.

 

A 31 esztendős támadó és a Fradi útja a múlt héten vált el egymástól. Az FTC elnöke, Kubatov Gábor a hivatalos Facebook-oldalán szurkolói kérdésre válaszolva elárulta, a közös megegyezéssel történt szerződésbontása feltétele volt, hogy a kivételes képességekkel megáldott futballista nem szerződhet másik magyar csapathoz.

A Nemzeti Sport Online információi szerint Leonardo ennek megfelelően külföldön, a Király Gábort foglalkoztató 1860 Münchenben folytathatja a pályafutását. A német másodosztályú csapat irányítását a nyáron vette át Ricardo Moniz, a Fradi korábbi holland vezetőedzője, aki a Salzburgnál és a zöld-fehéreknél is együtt dolgozott a brazillal, sőt 2013 telén az ő kérésére szerződött a futballista a Ferencvároshoz.

A 23 magyar bajnokin hét gólt szerző Leonardo még nem játszott Németországban, korábban a Feyenoord, a NAC Breda, az Ajax és a Salzburg együttesét erősítette.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik