Németország: a BL-győztes csatár legutóbbi 3 meccsén 6 gólját vonta vissza a VAR

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2019.12.17. 13:47
null
Mario Gómez nincs kibékülve a VAR-ral (Fotó: AFP)
Mario Gómez, a német másodosztályú VfB Stuttgart korábbi válogatott labdarúgója nincs jó véleménnyel a játékvezetőket segítő videorendszerről, mivel a legutóbbi három mérkőzésén összesen hat találatát vonta vissza a VAR.

 

A Bundesliga második vonalában harmadik helyen álló VfB hétfő este 1–1-es döntetlent játszott a Darmstadt otthonában – pedig Mario Gómez a 66. percben betalált, ám a VAR les miatt visszavonta a gólt.

Két héttel ezelőtt a Sandhausen vendégeként elszenvedett 2–1-es vereség során a 78-szoros válogatott támadónak három gólja közül egyet sem adott meg a VAR. A december 9-i, Nürnberg elleni 3–1-es győzelem alkalmával pedig további két Gómez-gólt vont vissza a videobíró – számolt be róla az eurosport.de.

„Ez a hatodik alkalom a közelmúltban, amikor centiméterekről beszélünk – fakadt ki a hétfő iksz után Mario Gómez. Láttam a felvételeket, szerintem egy vonalban voltam a védővel. Az olyan csatárok, mint én, a beadásokból élünk, muszáj a leshatáron mozognunk. A VAR nagyon megnehezíti a feladatunkat. Egy Messit kellene vásárolnunk, aki középen végigcselez mindenkit. A szurkolók azért jönnek ki a meccsre, hogy gólokat lássanak. Két centin múlt a találatom, nevetséges… Sz.r az egész. Lehet, a bírók most állnak bosszút rajtam, mert az elmúlt húsz évben sokat bosszantottam őket.”

A 34 esztendős világbajnoki bronzérmes futballista 2018 januárjában igazolt vissza nevelőegyesületéhez. A mostani idényben tizenkét bajnoki mérkőzésen összesen két (érvényes) gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik