Liverpool: Werner csatlakozhat a félelmetes támadótrióhoz – sajtóhír

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.04.24. 08:06
null
Timo Wernert egyre több sztárcsapattal hozzák szóba (Fotó: AFP)
Angol lapértesülések szerint a Liverpool 52 millió euróért megszerezheti az RB Leipzig támadóját, Timo Wernert.

 

A Liverpoolt már korábban is összeboronálták Timo Wernerrel, legutóbb pedig az FC Barcelonát emlegették a német támadóval kapcsolatban. A fiatal csatár kivásárlási ára 52 millió euró, ez azonban június 15-én lejár, így nem lenne meglepő, ha a Liverpool kivárna az átigazolással kapcsolatban – írja a Sky Sports.

Tavaly nyáron a német Bayern München közel volt ahhoz, hogy 30 millió euróért megszerezze Wernert, az üzlet végül nem jött létre.

Wernernek minden bizonnyal nem lenne egyszerű dolga a PL-listavezetőnél, hiszen Klopp együttesének nagyon erős a támadótriója, így meg kellene harcolnia a kezdő pozícióért – ráadásul teljesen más típusú támadó, mint a jelenlegi középcsatár, Roberto Firmino.

Az RB Leipzig csatára korábban méltatta Jürgen Kloppot, valamint azt is elárulta, jól feküdne neki a Liverpool játékstílusa. Werner 27 gólt szerzett ebben az idényben, s kulcsszerepet vállalt abban, hogy a Leipzig ott van a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében és a Bundesliga 3. helyén.

A német bajnokság továbbra is szünetel a koronavírus-járvány miatt, a Bild szerint azonban nem kizárt, hogy május 9-én folytatódnak a Bundesliga küzdelmei.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik