Légiósok: Sallai fejsérülést szenvedett, vérzett a feje

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.22. 21:24
Mint arról beszámoltunk, Sallai Roland góllal és egy kiharcolt tizenegyessel járult hozzá a Freiburg 3–1-es győzelméhez a Wolfsburg ellen a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) negyedik fordulójában, de az első félidő végén kisebb fejsérülés miatt le kellett cserélni. A Nemzeti Sport a futballista édesapjánál, Sallai Tibornál érdeklődött fia állapotáról.

„Hívtam Rolandot a mérkőzés után, az öltözőben volt, s csak annyit üzent vissza, hogy fejsérülést szenvedett. Vérzett a feje” – mondta lapunk megkeresésére Sallai Tibor.„Hívtam Rolandot a mérkőzés után, az öltözőben volt, s csak annyit üzent vissza, hogy fejsérülést szenvedett. Vérzett a feje” – mondta lapunk megkeresésére Sallai Tibor.

Bár Sallai Roland édesapjának mondatai ijesztőnek hangzanak, a magyar válogatott támadót valószínűleg csak elővigyázatosságból cserélték le. Jochen Saier, a Freiburg sportigazgatója a meccs után elmondta, Sallai tekintete zavaros volt a Wolfsburg játékosával történt ütközés után, ezért nem akartak kockáztatni azzal, hogy a pályán tartják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik