Légiósok: Kleinheisler izgatott a Werder elleni meccs miatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.29. 07:43
Kleinheisler László, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő SV Darmstadt magyar válogatott játékosa izgatottan várja csapata szombati, Werder Bremen elleni összecsapását.

A 22 esztendős Kleinheisler László hivatalosan a Werder labdarúgója, ám a brémaiaknál a nyáron úgy döntöttek, nem számolnak kezdőként a magyar középpályással, akit így kölcsönadtak a Darmstadtnak.Kleinheisler László hivatalosan a Werder labdarúgója, ám a brémaiaknál a nyáron úgy döntöttek, nem számolnak kezdőként a magyar középpályással, akit így kölcsönadtak a Darmstadtnak.

Kleinheisler elárulta, külön készül a szombati mérkőzésre.

„Természetes, hogy ez az összecsapás más érzéseket kelt bennem, külön motivációt jelent számomra. Ismerem a csapatot, határozottan nyerni szeretnék. Már nagyon készülök a meccsre. Bármit megteszek, hogy legyőzzük a Werdert.”

Hogy mit vár a találkozótól?

„Ha nyerünk két góllal, az fantasztikus eredmény lenne a csapat számára” – mondta Kleinheisler, majd hozzátette, már az első perctől kezdve remekül érezte magát új együttesében, a Darmstadtnál olyan a légkör, mint egy nagy családnál.

A Darmstadt szombaton, 15.30-kor fogadja a Werder Brement.

OKTÓBER 1., SZOMBAT
NÉMET BUNDESLIGA
6. FORDULÓ

15.30: Bayern München–Köln (Tv: Eurosport2)
15.30: Hertha–Hamburg
15.30: Ingolstadt–Hoffenheim
15.30: Darmstadt–Werder Bremen
15.30: Freiburg–Eintracht Frankfurt
18.30: Bayer Leverkusen–Borussia Dortmund (Tv: Eurosport2)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik