Légiósok: 4 milliós ajánlat Nikolicsért a Bundesligából!

Vágólapra másolva!
2016.01.13. 14:49
null
Nikolics Nemanja gólt ünnepel (Fotó: Legia Twitter)
A Nemzeti Sport Online értesülése szerint a német labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Hamburger SV szeretné szerződtetni Nikolics Nemanját, a lengyel Legia Warszawa magyar válogatott támadóját.

 

Információink szerint a felek között előrehaladott tárgyalások zajlanak. A hír megjelent a lengyel és a német online médiában is, a legia.sport.pl például úgy tudja, hogy a HSV négymillió eurót kínál a varsóiaknak a gólerős támadóért.

Megkeresésünkre Filipovics Vladan, a játékos menedzsere nem kívánt részletekbe bocsátkozni, csapatnevet sem említett, de annyit elárult: nincs kizárva, hogy Nikolics még a télen klubot vált.

„Valóban több országból érdeklődnek iránta. Európából a német Bundesligát és az angol Premier League-et tekintjük olyan lehetőségnek, ami előrelépést jelentene a pályafutásában” – fogalmazott Filipovics, utalva arra, hogy ha ebből a két bajnokságból megfelelő ajánlat érkezik, azt Nikolics még a télen jó eséllyel elfogadja.

Lengyelországi források szerint tehetős ázsiai kluboknál is felfigyeltek a játékosra – információink szerint Kínában tanulmányozzák a szerződtetése lehetőségét.

A Videotonból nyáron Varsóba szerződő Nikolics 21 forduló során 21 gólt szerzett a Legiában, fölényesen vezeti a lengyel bajnokság góllövőlistáját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik