Kép: a horrorsérülés után újra pályára léphetett a dortmundi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.14. 15:41
Mint beszámoltunk róla, a Borussia Dortmund ifjú tehetsége, Dario Scuderi 2016. szeptember 14-én borzalmas térdsérülést szenvedett, amely után az orvosok azt mondták neki, vége a karrierjének. A német klub is elkönyvelte ezt, így felajánlotta neki, hogy állja a sportmenedzserképzésének költségeit. A játékos azonban nem adta fel sportolói pályafutását, és meglett az eredménye!

Csaknem két év telt el a szörnyű sérülés óta, és Scuderi kitartó, kemény munkájának köszönhetően nemcsak az edzésekre térhetett vissza, hanem immár mérkőzést is játszhatott. az edzésekre térhetett vissza, hanem immár mérkőzést is játszhatott.

Comeback Nach einer sehr langen und schweren Zeit. Wo die Ärzte mich schon abgeschrieben haben .Danke ich meiner Familie und mein Freunden Und dem bvb ohne euch wäre ich nicht wieder da#comebackstronger#bvb09

3,432 Likes, 83 Comments - Dario Scuderi (@darioscuderi98) on Instagram: "Comeback Nach einer sehr langen und schweren Zeit. Wo die Ärzte mich schon abgeschrieben haben..."


A sérülés pillanata

 

Footy Accumulators on Twitter

Dario Scuderi's horror injury in the youth Champions League earlier via: @FotoPyK



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik