Juhász Roland a Bayern legújabb kiszemeltje

Vágólapra másolva!
2009.08.11. 12:28
Címkék
Német lapértesülések szerint a magyar válogatottban és az Anderlechtben egyaránt alapembernek számító Juhász Rolandot is kinézte magának a Bayern München a középső védő posztjára.
Juhász Roland (jobbra) a legfrissebb hírek szerint a Bayern Münchenhez kerülhet
Juhász Roland (jobbra) a legfrissebb hírek szerint a Bayern Münchenhez kerülhet

 

Bár az utóbbi időben úgy tűnt, az idei nyári átigazolási időszakban már nem vált klubot Juhász Roland, a legfrissebb hírek most mégis arról szólnak, hogy összejöhet a remélt szerződés, méghozzá nem is akármelyik csapathoz.

Több német hírforrás is arról számolt be a Kickerre hivatkozva, hogy a Bayern München szemet vetett az Anderlecht magyar válogatott védőjére.

A bajoroknak égető szükségük van a védelem megerősítésére, ugyanis a nyáron az Interhez távozott a brazil Lúcio, a helyén számításba vehetők pedig nem igazán tűnnek megnyugtató megoldásnak.

Korábban felvetődött a Milanban játszó Kaladze és a benficás Luisao is mint lehetséges érkező, a legfrissebb név pedig Juhászé.

A magyar futballistát több klubbal is hírbe hozták már – a legkomolyabbnak az angol Aston Villa érdeklődése látszott –, azonban a megegyezésig nem jutottak el a felek. A hírek szerint jelenlegi klubja mintegy 6 millió eurót kérhet a brüsszelieknél 2011-ig élő szerződésű játékosért.

A klubváltás ellen szól, hogy Juhász pályára lépett a Bajnokok Ligája selejtezőjében, így a Bayernben már nem szerepelhetne ebben az idényben a rangos sorozatban. 

JUHÁSZ SZÍVESEN MENNE
 

„Kevés olyan játékos van, aki nemet mondana a Bayern München hívó szavának. Sosem tagadtam, hogy Európában a Bundesliga a legszimpatikusabb bajnokság a számomra, a bajorok pedig magasan kiemelkednek a mezőnyből. Bárkit szívesen meghallgatok, az elmúlt hónapokban sem volt ez másként, mindössze egy kikötésem van a leendő klubommal kapcsolatban: a váltás előrelépés legyen. A Bayern ebből a szempontból is tökéletes döntés lenne” – mondta Juhász a Nemzeti Sportnak.

A TÉMÁRÓL BŐVEBBEN A NEMZETI SPORT SZERDAI SZÁMÁBAN OLVASHATNAK.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik