HSV: fagyos a hangulat, a Schalke kiásta a csatabárdot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.01. 12:01
Mélyponton vannak a német Schalke 04 és Hamburger SV csapatai közötti „diplomáciai kapcsolatok”, miután a HSV az utolsó pillanatban lemondta az U19-es Európa-bajnok védő Marvin Friedrich kölcsönvételét, amiről a két csapat már megállapodott.

A Kicker híradása szerint a Schalke a több játéklehetőség reményében kölcsön akarta adni egyik legnagyobb tehetségét, és négy másik klubot is visszautasított, amikor befutott a HSV ajánlata.

Az átigazolási időszak utolsó napján megállapodtak a felek, a hamburgiak 300 ezer euróért kölcsönveszik Friedrichet. A HSV apróbb módosításokat kért a szerződésen, ezeket a Schalke teljesítette, majd visszaküldte az átigazolási tervezetet. A HSV ekkor váratlanul visszalépett a játékos szerződtetésétől, Peter Knäbel futballigazgató pedig közölte a hitetlenkedő gelsenkircheniekkel, hogy nincs már a Hamburgnak átigazolási kerete, ő pedig nem akar kérni pluszbüdzsét a klubot irányító felügyelőbizottságtól.

Horst Heldt, a Schalke klubmenedzsere a Kickernek „arcátlanságként” jellemezte a Hamburg képviselőinek viselkedését az egyeztetés során.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik