Hoffenheim: Szalai erre a listára biztosan nem akart felkerülni

Vágólapra másolva!
2015.05.22. 12:12
null
A rosszak között a legjobb lett Szalai (Fotó: AFP)
Közeledve a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) utolsó fordulójához, a Bild újságírói szétnéztek a Hoffenheim háza táján, és összeírták a szezon legrosszabb átigazolásait. A listára Szalai Ádám is felkerült.

Szalai Ádámról továbbra sincsenek jó véleménnyel a német lapok. A legutóbb „hatmilliós csalódásként” emlegetett magyar támadót most a Bild újságírója kritizálta.

A Bundesligában 2014 decembere óta gólképtelen csatár felkerült arra a hét nevet tartalmazó listára, amely a Hoffenheim legrosszabb átigazolásait gyűjtötte össze. Szalai mellé Ermin Bicakcic, Oliver Baumann, Steven Zuber, Janik Haberer, Pirmin Schwegler, valamint Kim Dzsin Szu fért oda.

„A magyar támadó huszonhat bajnokin csupán négyszer talált be, ráadásul párharcainak mindössze negyven százalékát nyerte meg. Kijelenthetjük, a Hoffenheim hatmilliós befektetése nem térült meg” – írja Andreas Hoffmann, a Bild szakírója, aki a tízes skálán hatosra értékelte Szalai idényét, amellyel egyébként a rosszak között a legjobb lett a magyar.

A Hoffenheim a szezon utolsó bajnokiján Dárdai Pál csapatát, az élvonalbeli tagsága biztosításáért küzdő Herthát fogadja szombaton 15.30 órakor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik