Hertha: hol a kapus? Dárdai mindenkit összezavart!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.01. 21:13
null
Dárdai mindenkit megzavart a felállással (Fotó: herthabsc.de)
A 2015–2016-os idényre készülő Hertha BSC labdarúgócsapata első felkészülési mérkőzésén 7–2-re legyőzte az amatőr 1. FC Lübarst, a találkozó pedig több meglepetéssel is szolgált.

„Az edzés nem móka!” – szögezte le a Hertha trénere, Dárdai Pál rögtön a szerdai edzés legelején. A reggeli majd’ kétórás maratoni tréninggel nem úszták meg a berliniek, este a Hertha lejátszotta első felkészülési mérkőzését, ellenfele az amatőrligában szereplő 1. FC Lübarst volt.


Meglepetésre a kiscsapat kezdte jobban a meccset – melyre több mint 1200 szurkoló látogatott ki –, és a második percben előnybe is került. Ezt követően lassan magára talált a több formációt is kipróbáló, hét utánpótlásban szereplő játékost is bevető Dárdai Pál vezette együttes, a szünetben azonban így is 2–2-t mutatott az eredményjelző.


A fordulás után aztán jött a henger, a Hertha öt gólt vágott a hármas sípszó előtt, így végül 7–2-re megnyerte első felkészülési mérkőzését, melyen Maximilian Mittelstädt és Jens Hegeler is duplázott.

A találkozó legnagyobb meglepetése az összeállításban volt fellelhető, Dárdai Pál ugyanis Thomas Kraft kapust a védelem közepére állította, hogy a német megtapasztalja, milyen a mezőnyjátékosok nehéz élete.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Hertha BSC–1. FC Lübarst 7–2 (2–2)
Hertha, 1. félidő: Körber, Regäsel, Kraft, Torunarigha, Plattenhardt, Weiser, Hoszogai, Hegeler, Langkamp, Beerens, Allagui.
Hertha, 2. félidő: Gersbeck, Burchert, Langkamp, Niemeyer, Van den Bergh, Kauter, Lustenberger, Ronny, Kohls, Mittelstädt, Blumberg.
G: Hegeler (29.,41.), Langkamp (48.), Blumberg (68.), Mittelstädt (73., 82.) Lustenberger (84.), ill. Fell (2.), Morlang (30.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik