Hertha: klasszis védő pottyanhat Dárdaiék ölébe

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.25. 06:52
A Hertha szerződtetné a Leverkusentől áprilisban verekedésért elbocsátott Emir Spahicot. Dárdai Pálék riválisa azért vált meg a 34 éves bosnyák védőtől, mert csapata Bayern München elleni Német Kupa-mérkőzése után lefejelt egy biztonsági őrt.

A kirúgása mellé 20 ezer eurós bírságot és július 12-ig szóló eltiltást kapó Spahic szívesen maradna a Bundesligában, s a Bild úgy tudja, a Hertha az első számú kérője, Dárdai Pál ugyanis olyan embert keres a védelmébe, aki vezére tud lenni az egységnek.

„Furcsa, de igaz: Spahic fegyelmezetlensége esélyt ad a Herthának egy olyan kaliberű játékos szerződtetésére, amilyenre egyébként esélye sem lenne. A Leverkusenben Ömer Toprakkal a Bundesliga egyik legjobb védőpárosát alkotta” – írja a Bild, amely szerint a Herthának hamar meg kell egyeznie Spahiccsal, akire már a Schalke is szemet vetett, és további kérői akadhatnak.

A Hertha a lap szerint akkor tudná állni a fizetését, ha a holland Johnny Heitinga hazaigazolna az Ajaxhoz.

„Emir nagyon szereti a Bundesligát, és vannak is felkérései. Az eltiltása a válogatottra nem vonatkozik, Izrael ellen meg is mutatta, mennyire jó formában van. Évek óta nem gátolták sérülések, még több jó év benne van a karrierjében” – idézte a Bild Spahic ügynökét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik