HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.07.21 09:39 Frissítve: 2017.07.22 01:01

Hertha: „kapuspestis!” – 65 esztendős exjátékos a keretben

Már-már hihetetlennek tűnik, de mégis igaz: a Bundesligában szereplő Hertha labdarúgócsapatának összes kapusa sérült, így már Dárdai Pál vezetőedzőnek is be kellett állnia a kapuba, hogy folytatódhasson az egyik gyakorlat a gárda edzésén. Egy nappal később pedig jött az újabb csapás…

HIRDETÉS
Nello Di Martino, a Hertha új kapusa (Fotó: AFP)

 

Mint megírtuk, a nemrég szerződtetett Jonathan Klinsmann a térdében érzett fájdalmat, ezért abba kellett hagynia a tréninget. Rune Jarsteint a szédülés kapta el, Thomas Kraft pedig orrcsonttörés gyanújával bandukolt be az öltözőbe.

A 18 éves Leon Schaffran és a 19 éves Leon Brüggemeier gyorsan csatlakozott az amatőröktől, így kapusokkal folytatódhatott az edzés. Csakhogy az egyik gyakorlathoz három kapuvédőre volt szükség, így Dárdai Pálnak is be kellett vetnie magát!

Igen ám, de csütörtök délután Brüggemeier is megsérült – a meniszkuszával akadtak problémái.

„Megerősíthetem, hogy a térde sérült meg. Ez már nagyon nem vicces. Roppant keserű és dühös vagyok” – mondta el Dárdai az újabb gondok kapcsán.

A bz-berlin.de egyenesen „kapuspestisnek” nevezte a Herthánál kialakult helyzetet.

A csütörtöki tréning végére a stábnál tevékenykedő korábbi kapus, Nello Di Martino húzott kesztyűt, sőt Dárdai azt is elárulta, elképzelhető, hogy a 65 esztendős szakember a pénteki, Anker Wismar elleni felkészülési mérkőzésre nevezve lesz a rengeteg sérülés miatt.HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.10 15:30:34

Német labdarúgás nemzetisport.hu

A müncheniek kétszer is vezettek Lewandowski góljaival, ám Reus kétszer egyenlített, Paco Alcácer meg döntött.

2018.11.10 10:56:46

Német labdarúgás TÓTH ÁDÁM

A lipcsei együttes kapusa nagyon örül annak, hogy Willi Orbán a magyar válogatottat választotta.

2018.11.02 23:34:34

Német labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. „Két lábbal álljunk a földön, és legyünk szenvedélyesek. Mindenkinek a fekete-sárgákért kell égnie. Új játékfilozófiára, egyértelmű identitásra és összetéveszthetetlen játékstílusra van szükségünk.”

2018.10.30 23:51:47

Német labdarúgás TÓTH ÁDÁM

ALAPVONAL. „Egyetlen sajtótájékoztató alatt romba döntötték mindazt, amit az elmúlt évtizedek kemény munkájával elértek. Sosem gondoltam volna, hogy ennyi gyengeséget látok a Bayern vezetőitől.”

2018.10.27 09:37:05

Német labdarúgás nemzetisport.hu

Nem játszott csúcsformában Dárdai Pál együttese, mégis pontot szerzett • A Bayern nyert Mainzban.

HIRDETÉS
HIRDETÉS