HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.07.21 09:39 Frissítve: 2017.07.22 01:01

Hertha: „kapuspestis!” – 65 esztendős exjátékos a keretben

Már-már hihetetlennek tűnik, de mégis igaz: a Bundesligában szereplő Hertha labdarúgócsapatának összes kapusa sérült, így már Dárdai Pál vezetőedzőnek is be kellett állnia a kapuba, hogy folytatódhasson az egyik gyakorlat a gárda edzésén. Egy nappal később pedig jött az újabb csapás…

HIRDETÉS
Nello Di Martino, a Hertha új kapusa (Fotó: AFP)

 

Mint megírtuk, a nemrég szerződtetett Jonathan Klinsmann a térdében érzett fájdalmat, ezért abba kellett hagynia a tréninget. Rune Jarsteint a szédülés kapta el, Thomas Kraft pedig orrcsonttörés gyanújával bandukolt be az öltözőbe.

A 18 éves Leon Schaffran és a 19 éves Leon Brüggemeier gyorsan csatlakozott az amatőröktől, így kapusokkal folytatódhatott az edzés. Csakhogy az egyik gyakorlathoz három kapuvédőre volt szükség, így Dárdai Pálnak is be kellett vetnie magát!

Igen ám, de csütörtök délután Brüggemeier is megsérült – a meniszkuszával akadtak problémái.

„Megerősíthetem, hogy a térde sérült meg. Ez már nagyon nem vicces. Roppant keserű és dühös vagyok” – mondta el Dárdai az újabb gondok kapcsán.

A bz-berlin.de egyenesen „kapuspestisnek” nevezte a Herthánál kialakult helyzetet.

A csütörtöki tréning végére a stábnál tevékenykedő korábbi kapus, Nello Di Martino húzott kesztyűt, sőt Dárdai azt is elárulta, elképzelhető, hogy a 65 esztendős szakember a pénteki, Anker Wismar elleni felkészülési mérkőzésre nevezve lesz a rengeteg sérülés miatt.HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.05 08:16:06

Német labdarúgás SOMOGYI ZSOLT

A Hertha edzője mesélt a hat pont titkáról, és szóba került egy különleges gólkirályi cím is.

2018.09.04 21:35:21

Német labdarúgás THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Nem varázsolni akar, hanem játékosainak segíteni.

2018.09.02 23:21:23

Német labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL A minőség számít. A szaktudás, illetve a tudás átadásának képessége, a kompetencia, az emberismeret és az emberek irányításának képessége, a médiamunkában való erősség.

2018.08.30 16:18:39

Német labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Müncheni stabilizátor a Schalkében, Dárdai védőt szerzett, csoda Stuttgartban, régi nóta Wolfsburgban.

HIRDETÉS
HIRDETÉS