Hertha: ismét előjött Dárdai csapatának régi hibája

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.01. 10:39
Dárdai Pál csapata, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha felkészülési mérkőzésen 2–0-ra kikapott városi riválisától, a másodosztályú Union Berlintől. A magyar szakember a vereség ellenére elégedetten értékelt a lefújás után.

„Nagyon hasznos mérkőzést játszottunk, amelyet sok párharc és rengeteg futás jellemzett. Azok a játékosaink, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak, most a pályán lehettek, úgyhogy elégedett vagyok. A fiatalok jó teljesítményt nyújtottak, de sajnos ismét előjött a régi hibánk, és nem tudtunk gólt szerezni” – értékelt Dárdai.„Nagyon hasznos mérkőzést játszottunk, amelyet sok párharc és rengeteg futás jellemzett. Azok a játékosaink, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak, most a pályán lehettek, úgyhogy elégedett vagyok. A fiatalok jó teljesítményt nyújtottak, de sajnos ismét előjött a régi hibánk, és nem tudtunk gólt szerezni” – értékelt Dárdai.

A magyar szakember a Kraft – Plattenhardt, Stark, Langkamp, Weiser – Skjelbred (Krebs, 60.), Lustenberger – Mittelstädt (Kurt, 54.), Stocker, Covic (Zografakis, a szünetben) – Esswein (Jastrzembski, a szünetben) összeállításban küldte pályára csapatát, amely az utolsó húsz percben kapott gólokkal szenvedett vereséget. Az Union Berlin részéről előbb Philipp Hosiner volt eredményes tizenegyesből, majd a 17 éves Lennard Maloney állította be a végeredményt.

A Bundesliga új idényét egy győzelemmel (VfB Stuttgart, 2–0) és egy vereséggel (Borussia Dortmund, 0–2) kezdő Hertha a harmadik fordulóban a Werder Brement fogadja szeptember 10-én.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik