Hertha: holland utánpótlás-válogatott védő érkezhet

Vágólapra másolva!
2018.08.21. 16:01
null
Luckassen (balra) a Herthánál folytatja? (Fotó: AFP)
Holland sajtóértesülések szerint a Bundesligában szereplő Herthánál folytatja a pályafutását Derrick Luckassen, a PSV Eindhoven labdarúgója.

 

A 23 esztendős Derrick Luckassen a védelem közepén, jobb oldalán, valamint védekező középpályásként is bevethető. A holland játékos 2017 nyarán szerződött az AZ Alkmaartól a PSV Eindhovenhez, amelynél nem találta meg a számításait – az előző szezonban mindössze 22 tétmeccsen jutott szóhoz, jobbára azokon is csak csereként számoltak vele.

A Voetbal International most Luckassen kapcsán arról számolt be, hogy a 9-szeres holland utánpótlás-válogatott futballista napokon belül klubot vált, s a Herthánál folytatja a pályafutását.

A portál úgy tudja, hogy a védő azért nem volt ott az eindhoveniek hétvégi meccskeretében – valamint az esti, BATE elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn sem lesz ott az együttessel –, mert már Berlinben tartózkodik.

Luckassen értékét a transfermarkt.de piaci hírportál 3.5 millió euróra becsüli. A játékos ügynöke a többek között Paul Pogbát és Zlatan Ibrahimovicot is képviselő Mino Raiola.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik