Hertha: Ez nem egy hatalmas léggömb – Dárdai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.30. 13:08
Messze a várakozáson felül teljesít a dobogós helyen telelő Hertha a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga), és Dárdai Pál vezetőedző elvárása szerint a szezon második felében sem adják alább a berliniek.

„Ez nem egy hatalmas lufi – utalt Dárdai arra, hogy akadnak, akik azt mondják: a berliniek a tavaszi szezonban kipukkadnak és lecsúsznak a tabellán. – Megvan a saját stílusunk és hozzá a megfelelő játékosaink.”Dárdai arra, hogy akadnak, akik azt mondják: a berliniek a tavaszi szezonban kipukkadnak és lecsúsznak a tabellán. – Megvan a saját stílusunk és hozzá a megfelelő játékosaink.”

A Hertha 32 ponttal fordult rá a szezon második felére, ennél többet eddig csak egyszer, a 2008–2009-es szezonban szerzett. Akkor 63 ponttal a negyedik helyen végzett a berlini együttes, amelyben Dárdai Pál még játékosként szerepelt.

Két évvel ezelőtt Jos Luhukay irányításával 28 pontot gyűjtött a Hertha a bajnokság első felében, ám gyenge hajrával a 11. helyre csúszott vissza. A magyar tréner ennek nem tulajdonít nagy jelentőséget. Sőt, tulajdonképpen semmilyent…

„Nem foglalkozom vele, ez már egy másik Hertha.”

Ezt a véleményt támasztja alá Rudi Völler is. A Bayer Leverkusen sportigazgatója annyit jegyzett meg a berliniekről, hogy sokat fejlődtek, és így már igazi vetélytársat lát bennük.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik