Hertha: Ez az én személyes edzői kudarcom – Dárdai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.06. 10:38
null
Összességében nem volt sikeres Dárdai Pál és Jens Hegeler munkakapcsolata (Fotó: AFP)
A Hertha labdarúgócsapatát irányító Dárdai Pál nagyon sajnálja, hogy nem tudtak többet kihozni Jens Hegelerből, aki Angliába szerződött tőlük.

 

Jens Hegeler 2014-ben elsősorban azért igazolt a Herthába, mert a Bayer Leverkusenben kevés játéklehetőséget kapott. A 193 centis középpályás azonban Berlinben sem találta meg a számításait, így két nappal ezelőtt a Bristol Citybe szerződött. Dárdai Pál szerint több volt ebben a munkakapcsolatban.

„Sajnos nem sikerült elérnünk, hogy a pályán is olyan teljesítményt nyújtson, mint amilyet edzéseken láttunk tőle. Ez az én személyes edzői kudarcom. Jens jó srác és jó labdarúgó, nagyon szerettem vele dolgozni” – gyakorolt önkritikát Dárdai.

Hegeler optimistán nyilatkozott a jövőjéről.

„Több korábbi csapattársam is Angliában játszik, és nagyon lelkesen beszéltek az ottani bajnokságról. Kalou is biztatott, hogy vágjak bele. A múlt héten megnéztem a várost és a stadiont” – mondta a 28 éves német középpályás.

Hegeler ebben a szezonban csak hat bajnokin jutott szóhoz a Herthában, ebből kétszer kezdőként. Az angol másodosztály 18. helyén álló Bristol City a hírek szerint 300 ezer eurót (kb. 90 millió forint) fizetett érte a Herthának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik