Hertha: egy mocskos 0–0 – ez Dárdai célja a Dortmund ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.26. 11:19
Dárdai Pál nem kertelt. A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC vezetőedzője őszintén elmondta, a csúcsformában lévő Borussia Dortmund ellen csapatával nincs más célja, mint hogy 0–0-val végezzék a mérkőzést.

Bár a Hertha is veretlen még, miután két meccsen négy pontot szerzett, a vasárnapi, 15.30-kor kezdődő találkozó egyértelmű esélyese a Borussia Dortmund. A BVB mindkét eddigi meccsét (az Ingolstadt és a Borussia Mönchengladbach ellenit is) 4–0-ra nyerte meg. Kérdés, hogyan lehet megállítani Marco Reusékat.

„Elképzelhető, hogy változtatunk a taktikai felállásunkon – mondta Dárdai a bz-berlin.de-nek. – A BVB hihetetlenül gyorsan futballozik, talán neki a legjobb a támadójátéka jelenleg a bajnokság mezőnyében. Világos tervünk lesz, és fel leszünk készülve. Azt remélem, hogy a vége egy mocskos nulla–nulla lesz.”

„Remek formában van a Dortmund, ez nem kérdéses, de ettől még nem ijedünk meg! A játékosaim nagyon élvezik a futballt, és tudják, minél jobb az ellenfél, annál nagyobb a kihívás.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik