HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.11.02 10:57 Frissítve: 2017.11.02 11:20

Hertha: „Igazi példakép” – megvan Dárdai új kedvence

Megtalálta új kedvencét a Herthánál Dárdai Pál vezetőedző – írja a Berliner Zeitung. A magyar szakember ódákat zengett Niklas Starkról, a fővárosiak 22 éves futballistájáról, aki az 1. FC Köln elleni kupameccsen és a Hamburg elleni bajnokin is betalált – mindkétszer fejjel.

HIRDETÉS
Niklas Stark a Hertha új üdvöskéje? (Fotó: AFP)

 

„Niklas nem csinálta velünk a nyári felkészülést, így volt egy kis lemaradása, amit be kellett hoznia, de már újra a régi. Igazi példakép egyébként. Nagyszerű, ahogy küzd a középpályán a labdáért, erős futballista méltatta védőként és középpályásként is bevethető játékosát Dárdai Pál. – Mindkét pozícióban jól teljesít."

A három forduló alatt egy pontot gyűjtő Hertha csütörtök este a Zorja Luhanszkot fogadja az Európa-ligában, és az utolsó szalmaszálba kapaszkodva megpróbál egy lépést tenni a továbbjutás felé. A küzdeni akarással Dárdai szerint eddig sem volt gond, csak...

„Az eddigi három Európa-liga-meccsen is így volt, nyerni akartunk, de valami nem klappolt. Minden mérkőzésen megvolt a lehetőségünk a vezetés megszerzésére, de nem tudtunk élni vele. Nem lenne rossz, ha a Luhanszk ellen máshogy alakulna, gördülékenyebb lenne a játékunk – idézi a Kicker a magyar trénert. – Így van ez az európai kupákban. Ha helyzeteket dolgozol ki, értékesíted őket, jó esélyed van a győzelemre, ha viszont elpuskázod azokat, kíméletlenül megbüntetnek. Mindhárom találkozónkon így volt. Növelnünk kell a hatékonyságunkat."

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.10 15:30:34

Német labdarúgás nemzetisport.hu

A müncheniek kétszer is vezettek Lewandowski góljaival, ám Reus kétszer egyenlített, Paco Alcácer meg döntött.

2018.11.10 10:56:46

Német labdarúgás TÓTH ÁDÁM

A lipcsei együttes kapusa nagyon örül annak, hogy Willi Orbán a magyar válogatottat választotta.

2018.11.02 23:34:34

Német labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. „Két lábbal álljunk a földön, és legyünk szenvedélyesek. Mindenkinek a fekete-sárgákért kell égnie. Új játékfilozófiára, egyértelmű identitásra és összetéveszthetetlen játékstílusra van szükségünk.”

2018.10.30 23:51:47

Német labdarúgás TÓTH ÁDÁM

ALAPVONAL. „Egyetlen sajtótájékoztató alatt romba döntötték mindazt, amit az elmúlt évtizedek kemény munkájával elértek. Sosem gondoltam volna, hogy ennyi gyengeséget látok a Bayern vezetőitől.”

2018.10.27 09:37:05

Német labdarúgás nemzetisport.hu

Nem játszott csúcsformában Dárdai Pál együttese, mégis pontot szerzett • A Bayern nyert Mainzban.

HIRDETÉS
HIRDETÉS