Hertha: Dárdai Pál újabb egy évre aláírt – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.24. 09:34
null
Dárdai Pállal elégedettek a Herthánál (Fotó: AFP)
A Kicker információi szerint Dárdai Pál újabb egy évre szóló megállapodást írt alá, így a 2019–2020-as idényben is ő lesz a Hertha BSC vezetőedzője.

 

A magyar szakember speciális helyzetben van a berlini klubnál: eredeti megállapodása a Hertha utánpótlásához köti, a felnőttcsapat vezetőedzői pozíciójához minden évben a következő idényre szóló megbízási szerződést ír alá – ez 2019–2020-ra vonatkozóan december 15-én történt meg a német lap szerint.

Dárdai Pál 2015. február 5-én vette át a Hertha irányítását, jelenleg ő a Bundesliga második leghosszabb ideje regnáló edzője, már ami az egy klubnál való időtartamot illeti. A 42 éves tréner az előző vasárnap ünnepelhette az 50. bajnoki győzelmét a berliniek kispadján, a klub történelmében már csak Helmut Kronsbein (89) és Jürgen Röber (70) van előtte a rangsorban. A Bundesliga-meccsek tekintetében is csak Kronsbein (212) és Röber (157) előzi meg a jelenleg 135 találkozóval rendelkező magyar edzőt.

Ugyancsak a Herthával kapcsolatos hír, hogy a klub gőzerővel keresi Rainer Widmayer utódját, a másodedző ugyanis az idény végén távozik, visszatér a VfB Stuttgarthoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik