Hertha: Dárdai Pál fia is profi szerződést kapott a klubnál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.03. 20:28
null
Készül a Hertha – az előtérben balról jobbra: Dárdai Palkó, Sinan Kurt és Maurice Covic (Fotó: AFP)
A labdarúgó német Bundesligában szereplő Hertha BSC hétfőn megkezdte a felkészülést a 2017–2018-as idényre. A felnőttkeret tagja a vezetőedző Dárdai Pál fia, Dárdai Palkó is, aki profi szerződést kapott a klubtól.

 


A Hertha BSC az utóbbi évek egyik legkeményebb évadja elé néz, hiszen a bajnokság és a Német Kupa mellett az Európa-liga csoportkörében is helyt kell állnia a berlini együttesnek.

Az U21-es német válogatottal Európa-bajnok Mitchell Weiser, Niklas Stark, Davie Selke, továbbá Marvin Plattenhardt még a szabadságát tölti.

Vedad Ibisevic, Vladimír Darida, Haragucsi Genki, Rune Jarstein, Peter Pekarík, Ondrej Duda és Mathew Leckie egyre jobb állapotban van, de Julian Schieber még mindig lábadozik a térdsérülése után.

Szintén a Herthával készül a kapus Jonathan Klinsmann, a világ- és Európa-bajnok Jürgen Klinsmann fia. És rúgott is egy igen szép gólt:

 

Vielleicht doch eher Stürmer?! Trainingsgast Jonathan #Klinsmann erzielt ein Traumtor beim Trainingsauftakt... #Klinsi #hahohe

1,323 Likes, 11 Comments - Hertha BSC (@herthabsc) on Instagram: "Vielleicht doch eher Stürmer?! Trainingsgast Jonathan #Klinsmann erzielt ein Traumtor beim..."


 

Négy tehetség kapott szerződést a klubtól. Florian Baak, Arne Maier és Julius Kade mellett a vezetőedző fia, Dárdai Palkó szerzett profi státuszt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik