HIRDETÉS
HIRDETÉS
NSO/MTI 2015.05.29 09:51 Frissítve: 2015.06.08 17:20

Hertha: Dárdai Pál aláírta szerződését - hivatalos

Dárdai Pál aláírta szerződését, ezzel kinevezett vezetőedzője lett a Hertha BSC labdarúgócsapatának, amelyet eddig megbízott trénerként irányított.

HIRDETÉS
Dárdai Pál (balra) és Michael Preetz a szerződés aláírásakor (Fotó: twitter.com/HerthaBSC)

 

 
Ez történt Dárdaival – legfrissebb híreink a kapitányról

A Hertha a Twitter-oldalán jelentette be a hírt, amelyhez videót és képet is csatolt. Dárdai Pál a klubmenedzser, Michael Preetz társaságában írta alá szerződését. Részleteket egyelőre nem közölt a klub.

Csütörtökön a Bild azt írta, hogy a magyar válogatott szövetségi kapitánya határozatlan idejű szerződést köt a berlini csapattal, ilyen kontraktust pedig korábban még egy szakemberrel sem írattak alá a fővárosiak.

„Éppen most száradt meg a tinta. Dárdai Pál az új vezetőedzőnk!” – írta a twitteren pénteken Michael Preetz, a berlini klub menedzsere. 

Az egyesület a szerződésről annyit közölt, hogy határozatlan időre szól és tartalmazza, hogy sikertelenség esetén Dárdai újra a klub utánpótlásában kap szerepet.

„Számomra ez a bizalom jele” – mondta ezzel kapcsolatban a magyar szakember, akinek segítője továbbra is Rainer Widmayer lesz.

„Nagyon örülünk, hogy a közös munka tovább folytatódik – fogalmazott a kétnapos tárgyalássorozat végén Michael Preetz. – Mi a kezdetektől ezt szerettük volna.”

A Bild csütörtöki értesülése szerint Dárdai fizetése az eddigi havi 10 ezer euró helyett a jövőben évi 600 ezer euró (184 millió forint) lesz.

Az 1997 óta Berlinben élő Dárdai Pál a Hertha BSC történetének legtöbb bajnoki meccsen pályára lépett futballistája, s játékos-pályafutása befejezése óta a Herthánál dolgozik. Tavaly szeptemberben vállalta el – akkor az év végéig – a magyar nemzeti csapat irányítását, decemberben pedig a kvalifikációs sorozat zárultáig szóló szerződést kötött a magyar szövetséggel.


 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.10 22:47:58

Német labdarúgás nemzetisport.hu

2018.11.10 15:30:34

Német labdarúgás nemzetisport.hu

A müncheniek kétszer is vezettek Lewandowski góljaival, ám Reus kétszer egyenlített, Paco Alcácer meg döntött.

2018.11.10 10:56:46

Német labdarúgás TÓTH ÁDÁM

A lipcsei együttes kapusa nagyon örül annak, hogy Willi Orbán a magyar válogatottat választotta.

2018.11.02 23:34:34

Német labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. „Két lábbal álljunk a földön, és legyünk szenvedélyesek. Mindenkinek a fekete-sárgákért kell égnie. Új játékfilozófiára, egyértelmű identitásra és összetéveszthetetlen játékstílusra van szükségünk.”

2018.10.30 23:51:47

Német labdarúgás TÓTH ÁDÁM

ALAPVONAL. „Egyetlen sajtótájékoztató alatt romba döntötték mindazt, amit az elmúlt évtizedek kemény munkájával elértek. Sosem gondoltam volna, hogy ennyi gyengeséget látok a Bayern vezetőitől.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS