HIRDETÉS
HIRDETÉS
NSO/MTI 2015.05.29 09:51 Frissítve: 2015.06.08 17:20

Hertha: Dárdai Pál aláírta szerződését - hivatalos

Dárdai Pál aláírta szerződését, ezzel kinevezett vezetőedzője lett a Hertha BSC labdarúgócsapatának, amelyet eddig megbízott trénerként irányított.

HIRDETÉS
Dárdai Pál (balra) és Michael Preetz a szerződés aláírásakor (Fotó: twitter.com/HerthaBSC)

 

 
Ez történt Dárdaival – legfrissebb híreink a kapitányról

A Hertha a Twitter-oldalán jelentette be a hírt, amelyhez videót és képet is csatolt. Dárdai Pál a klubmenedzser, Michael Preetz társaságában írta alá szerződését. Részleteket egyelőre nem közölt a klub.

Csütörtökön a Bild azt írta, hogy a magyar válogatott szövetségi kapitánya határozatlan idejű szerződést köt a berlini csapattal, ilyen kontraktust pedig korábban még egy szakemberrel sem írattak alá a fővárosiak.

„Éppen most száradt meg a tinta. Dárdai Pál az új vezetőedzőnk!” – írta a twitteren pénteken Michael Preetz, a berlini klub menedzsere. 

Az egyesület a szerződésről annyit közölt, hogy határozatlan időre szól és tartalmazza, hogy sikertelenség esetén Dárdai újra a klub utánpótlásában kap szerepet.

„Számomra ez a bizalom jele” – mondta ezzel kapcsolatban a magyar szakember, akinek segítője továbbra is Rainer Widmayer lesz.

„Nagyon örülünk, hogy a közös munka tovább folytatódik – fogalmazott a kétnapos tárgyalássorozat végén Michael Preetz. – Mi a kezdetektől ezt szerettük volna.”

A Bild csütörtöki értesülése szerint Dárdai fizetése az eddigi havi 10 ezer euró helyett a jövőben évi 600 ezer euró (184 millió forint) lesz.

Az 1997 óta Berlinben élő Dárdai Pál a Hertha BSC történetének legtöbb bajnoki meccsen pályára lépett futballistája, s játékos-pályafutása befejezése óta a Herthánál dolgozik. Tavaly szeptemberben vállalta el – akkor az év végéig – a magyar nemzeti csapat irányítását, decemberben pedig a kvalifikációs sorozat zárultáig szóló szerződést kötött a magyar szövetséggel.


 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.19 23:56:17

Német labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. „Németország heteken keresztül a nemzetközi érdeklődés középpontjában áll, és ahogyan 2006-ban egyszer már megtette, most is modern, nyitott, barátságos országnak mutathatja magát.”

2018.10.17 23:55:56

Német labdarúgás PIETSCH TIBOR

„Mindenkinek tudomásul kell vennie, hogy itt születtek, itt szocializálódtak, és nem utolsósorban itt kezdtek el focizni.”

2018.10.17 23:10:11

Német labdarúgás THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Deutschland unter alles.

2018.10.05 15:12:21

Német labdarúgás nemzetisport.hu

A labdarúgónál három évvel idősebb brazil hölgy korábban három évig volt Marc Anthony felesége.

2018.10.01 12:40:50

Német labdarúgás BABJÁK BENCE (Sinsheim)

A Hoffenheim támadója a német csapat meccseire miatta kijáró magyar szurkolókról is beszélt az NSO Tv-nek.

HIRDETÉS
HIRDETÉS