Hertha: Dárdai nem mágus, de amit látni akart, azt látta

Vágólapra másolva!
2015.08.02. 12:50
A Bundesliga 2015–2016-os szezonjára készülő Hertha labdarúgócsapata nemzetközi felkészülési mérkőzésen 2–0-s vereséget szenvedett az olasz élvonalbeli Genoától. A berlini klub magyar vezetőedzője, Drádai Pál szerint csak a gól hiányzott csapata játékából.

A beszámolók szerint a Herthának volt több gólszerzési lehetősége, de a Genoa játékosai jobban összpontosítottak: kevés helyzetükből Diego Laxalt és Darko Lazovics egyet-egyet értékesített, így alakult ki a 2–0-s végeredmény.

„Amit látni szerettem volna, azt láttam. Jó volt a labdabirtoklási mutatónk és sok gólhelyzetet alakítottunk ki, ennél több lehetőségünk a Bundesligában aligha lesz. Csak a gól hiányzott a játékunkból” – értékelt Dárdai Pál, aki azzal nem tud mit kezdeni, hogy játékosai nem váltják gólra a lehetőségeiket.

„Nem vagyok mágus. Több támadónk sérült, Salomon Kalounak pedig nincs szerencséje” – mondta csalódottan a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya.

A Herthának a szombati volt az utolsó felkészülési mérkőzése, augusztus 10-én a második ligás Arminia Bielefeld ellen már Német Kupa-mérkőzés következik, míg augusztus 15-én az Augsburg otthonában rajtol a bajnokságban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik